22105
18:47 8.052017

Хустська поліція з’ясовує обставини ДТП з потерпілими

Події 1879

Поблизу села Рокосово мешканець села Копашнево не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, при цьому авто зіткнулося з деревом. Серед постраждалих пасажирів — двоє неповнолітніх.  7 травня о близько 16:30 правоохоронці отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Рокосово Хустського району.

unnamed

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що 43-літній житель села Копашнево, водій автомобіля «Cherry Easter», рухаючись у напрямку міста Хуст, не впорався з керуванням — і з’їхав у кювет. Автомобіль вдарився об стовбур дерева. Крім водія, у салоні автомобіля перебували ще четверо пасажирів: двоє неповнолітніх — 9-ти та 11-ти років, 66-літній пенсіонер та 38-річна жінка. Із численними травмами двох неповнолітніх та пенсіонера доставлено до лікарні. Жінка-пасажир не постраждала.

Медекспертиза підтвердила, що водій за кермом був тверезим. Автомобіль доставлено на штраф майданчик Хустського відділу поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах