09:10 7.052017

На Свалявщині місцевий житель навмисно підпалив трактор, який прокладав дороги до лісосіки

Події 1793

Уночі 5 травня в лісі біля села Павлово Свалявського району загорівся трактор, який прокладав дорогу до лісосіки. Поліція встановила, що підпал навмисно скоїв місцевий житель. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

5 травня із заявою в поліцію м.Сваляви звернувся приватний підприємець з села Павлово. Заявник повідомив про те, що в лісовому урочищі біля села загорівся трактор, який підприємець орендує для робіт із прокладання дороги до лісосіки.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, на тракторі марки С-100 пошкодили вікно й кинули в кабіну пляшку з горючою сумішшю, від чого сталося загорання салону.

У навмисному підпалі трактора потерпілий підозрює свого односельця. Цей 52-річний чоловік свого часу вже притягався до кримінальної відповідальності за хуліганство.

За даним фактом Свалявська поліція  розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне пошкодження майна шляхом підпалу). Мотиви неадекватної поведінки чоловіка буде з’ясовано після його затримання, наразі фігурант справи переховується в лісі, інформу відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах