09:47 6.052017

Протягом доби закарпатські поліцейські затримали 6 нетверезих водіїв

Події 1351

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Мукачівському, Свалявському, Воловецькому, Виноградівському, Тячівському, Берегівському районах

 В Тячеві працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль «Rеnault», водій якого здійснював небезпечні маневри під час руху. За кермом перебував чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення він відмовився, тож у присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротокол за керування в нетверезому стані.

На автодорозі в селі Береги Берегівського району правоохоронці помітили автомобіль «Mercedes Sрrіntеr», на якому під час руху були незачинені задні дверцята. Водія зупинили для перевірки. За кермом перебував у нетверезому стані 49-річний житель Іршавського району. Драгер засвідчив у водія 0,50 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від водія вилучили, машину забрали під розписку родичі водія.

У Мукачівському районі, в селі Яблунів правоохоронці зупинили скутер під керуванням 25-річного місцевого жителя. Підставою зупинки стало те, що транспортний засіб їхав без увімкненого світла й захисного шолома. Він також перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

У селі Росош у Свалявському районі наряд ГШР зупинив ввечері автомобіль «Оpеl», який рухався без увімкненого світла. За кермом перебував 41-річний місцевий житель. Водій керував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 1,46 проміле алкоголю, про що було складено відповідний протокол. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили, машину забрав під розписку родич водія.

У селі Нижні Ворота на Воловеччині наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-2108, на якому не горіло світло фар. За кермом перебував 21-річний житель сусіднього села. Чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення він відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Машину передали під розписку тверезому родичеві правопорушника.

У селі Онок на Виноградівщині ввечері сталася ДТП: мікроавтобус «Vоlkswаgеn» пошкодив інший мікроавтобус – «Mercedes Sрrіntеr». Винуватець автопригоди втік з місця ДТП, його розшукали працівники ГШР. Як встановили поліцейські, за кермом «Фольксвагена» перебував у стані алкогольного сп’яніння 49-річний житель с.Боржавське Виноградівського району. Драгер засвідчив у нього 1,4 проміле алкоголю.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння), інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Всі новини