21997
19:39 5.052017

На Закарпатті прикордонники посилюють контроль у пунктах пропуску

Події 1583

Нагадуємо, що з початку квітня у Державній прикордонній службі України стартувала спільна спеціальна операція «Кордон-2017». У взаємодії з Державною фіскальною службою, Державною міграційною службою, Службою безпеки України, Національною поліцією та органами виконавчої влади прикордонники проводять комплекс заходів, спрямованих на протидію злочинній діяльності на кордоні та у прикордонних районах. Насамперед, зусилля правоохоронців спрямовані на боротьбу з незаконною міграцією та контрабандою товарів.

kordon-720x340

Підвищити щільність охорони державного кордону військовослужбовцям Чопського загону допомагають резерви Голови Державної прикордонної служби та спеціально створені спільні міжвідомчі групи. На період проведення заходів сплановано значно більшу кількість спільних патрулювань з прикордонними підрозділами Угорщини, Словаччини та Польші.

Отож, протягом періоду проведення операції, прикордонники вживатимуть додаткові заходи щодо вивчення законних підстав для перетинання кордону України особами, транспортними засобами та вантажами. Це стосується як більш ретельної перевірки паспортних документів, так і посиленого огляду транспортних засобів, що перетинають державний кордон. Такі заходи не збільшать тривалість процедур прикордонного контролю, а от що унеможливлять злочинні наміри протиправних осіб, прикордонники гарантують.

Зазначимо, що з початку спільної спеціальної операції «Кордон-2017», прикордонники Чопського загону затримали 16 порушників державного кордону, з яких 9 нелегальних мігрантів, попередили 6 спроб (2668 пачок)

незаконного переміщення тютюнових виробів на загальну суму понад 780 тисяч гривень та завадили незаконному перевезенню через кордон 4 транспортних засобів, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
Всі новини