21760
08:47 1.052017

На Березнянщині учнів ПТУ навчали безпечно жити. ФОТО

Події 1260

28 квітня на базі професійно-технічного училища №33, що в  смт Великий Березний Великоберезнянськкого району, відбувся показовий День цивільного захисту під час якого учні отримали багато корисної та повчальної інформації.

4

У заході також взяли участь представники Великоберезнянського  районного сектора Управління ДСНС України у Закарпатській області. Присутні мали можливість оглянути пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання, а також ознайомитися з найбільш характерними надзвичайними подіями й ситуаціями та з порядком дій під час їх виникнення. Крім того, всі бажаючі змогли спробувати скористатися спеціальним спорядженням, яким оснащений пожежно-рятувальний автомобіль, повідомляє “Карпатському об’єктиву” У ДСНС України у Закарпатській області.

Окрім цього учням нагадали алгоритм дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів, дій під час сигналу «Увага всім!» та розповіли про правила протипожежної безпеки як в побуті, так і під час навчання. Також увага учасників заходу акцентувалася на правилах поводження в екосистемах краю теплої днини.

Рятувальники переконані, що такі  заходи, безсумнівно, є корисним і повчальним моментом у проведенні масово-роз’яснювальної та профілактичної роботи серед населення з питань безпеки життєдіяльності, вони вчать підростаюче покоління та дорослих відповідально ставитися до власного життя та здоров’я.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах