21726
13:23 29.042017

Мешканця Хустщини обікрав його «помічник»

Події 1423

46-річний житель Хустського району обікрав чоловіка, якому допомагав на будівництві. Він заліз вночі у чужу комору й викрав з десяток пляшок горілки. Крадія затримали за гарячими слідами працівники кримінальної поліції, за даним фактом розпочато кримінальне провадження.

1393420438

У поліцію м.Хуста звернувся із заявою житель с.Монастирець. Заявник повідомив про те, що його обікрали. До комори господаря, що в присілку Потічок села Монастирець, проникли вночі, зламавши навісний замок на дверях, невідомі особи й викрали більше десяти пляшок горілки.

У скоєнні крадіжки господар запідозрив свого односельця, який допомагає йому по будівництву.

Як встановили працівники поліції, цей чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник вночі в комору господаря оселі, зламавши ломиком навісний замок. Спершу крадій забрав з комори 6 пляшок горілки. Планував повторну крадіжку, проте господар поставив на двері надійний замок, і крадій не зміг знову проникнути в приміщення.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Вилучено речові докази – порожні пляшки й акцизні марки з-під краденої горілки. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах