21599
18:08 26.042017

У ЗОШ смт Буштино відбувся Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Події 2058

У смт Буштино: у рамках «Тижня безпеки життєдіяльності» тячівські рятувальники провели показові виступи для гімназистів

111

26 квітня в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» рятувальники Тячівського районного відділу У ДСНС України у Закарпатській області провели показові навчання для учнів Буштинської гімназії-інтернат гуманітарного профілю І-ІІІ ступенів, а це понад 400 вихованців 1-11 класів.

За сценарієм занять, у навчальному закладі пролунав сигнал «Увага! Пожежа!». Вчителі одразу вивели учнів з приміщень будівлі на відкриту територію. До закладу на спец автомобілі прибули вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів. Професіонали ДСНС продемонстрували, як за допомогою пожежного ствола загасити полум’я. Усі бажаючі також мали можливість випробувати сили та загасити пожежу самостійно.

Окрім цього рятувальники нагадали присутнім правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Особлива увага акцентувалася на дотриманні правил належної поведінки у поводженні з відкритим вогнем під час відпочинку на природі та в побуті.

Загалом школярі весело та корисно провели час, адже впродовж заходу вони мали змогу ознайомитися з роботою пожежників-рятувальників та отримали безліч нової інформації, яка допоможе їм під час надзвичайної ситуації. А на згадку про себе бійці ДСНС подарували учням “Пам’ятки безпеки”.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах