21353
13:34 20.042017

Закарпатські поліцейські продовжують ловити п'яних водіїв

Події 1288

thumb_402732_news_mВипадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Міжгірському, Берегівському та Тячівському районах.

На 92-му кілометрі автодороги Мукачево-Рогатин-Львів працівники поліції зупинили автомобіль «Аudі», водій якого не був пристебнутий ремнем безпеки. За кермом перебував житель Тячева, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, але зізнався, що вживав пиво. На правопорушника склали адмінпротокол за керування у нетверезому стані та без водійського посвідчення.

В смт.Міжгіря. працівники поліції зупинили мікроавтобус «Mercedes Sрrіntеr», в якого не освічувався задній номерний знак. Водій не мав техпаспорта на машину і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення вилучили, автомобіль затримали на штрафмайданчик поліції.

Група швидкого реагування зупинила «Saab» в Берегові, так к водій створив аварійну ситуацію на дорозі. За кермом перебував житель Києва у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, на нього склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили, а машину затримали на штрафмайданчик поліції.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння), інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах