20520
11:40 31.032017

На Рахівщині горіли два житлові будинки

Події 1803

Упродовж минулої доби на території Рахівського району Закарпатської області виникло дві пожежі в житловому секторі.

3

Перше повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло 30 березня о 16:30. Місцем пожежі став житловий будинок на вулиці Партизанській в м. Рахів. Мешканці будинку помітили, що із стіни оселі назовні вириваються клубки диму й негайно зателефонували рятувальникам, повідомляє «Карпатському об’єктиву» У ДСНС України у Закарпатській області.

На місце виклику поспішили вогнеборці 3-ї державно-рятувальної частини м. Рахів у складі 3 чоловік особового складу на спецавтомобілі. Пожежу площею 2,5 кв. м локалізували о 16:43, а о 17:00 її ліквідували. Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС не допущено розповсюдження вогню житловим будинком.

Остаточна причина пожежі встановлюється. Серед ймовірних розглядається порушення правил монтажу та експлуатації пічного опалення.

А сьогодні, 31 березня, виникла пожежа в смт Великий Бичків. Осередком загорання став житловий будинок на вулиці Шевченка. Про це рахівських вогнеборців о 01:35 повідомили пересічні громадяни, які помітили, що з будівлі, в якій на даний момент ніхто не проживає, йде дим.

На ліквідації пожежі працювали професіонали державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків у складі трьох рятувальників на спецавтомобілі. О 01:54 пожежу локалізували, а через 10 хвилин повністю ліквідували.

Причина загорання встановлюється. Вогнем було знищено диван та задимлено стіни.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах