20504
09:42 31.032017

Закарпатські митники вилучили побутові товари та прикорму для риби вартістю 116 тис. грн.

Події 1747

IMG_2869

На посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС в ході митного контролю автомобіля «MERCEDES-BENZ SPRINTER» та речей громадянина України виявлено не вказані в митній декларації, не заявлені при усному опитуванні побутові товари та прикормку для риби іноземного виробництва.

Українець повертався з Великобританії, де перебував в приватних справах.

Формою проходження митного контролю громадянин обрав «червоний коридор», заповнив митну декларацію, в якій вказав свої паспортні дані, наявність особистих речей та відомості про транспортний засіб.

При усному опитуванні громадянин казав, що товарів, в тому числі таких, які підлягають обов’язковому письмовому декларуванню чи переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено, в нього нема.

В ході митного контролю транспортного засобу та речей громадянина, окрім дорожніх сумок із особистими речами працівники митниці виявили не вказані в митній декларації та не заявлені при усному опитуванні побутові товари (діспесери – 68 банок) та прикормку для риби (527 банок). Виявлені товари громадянин визнав своєю власністю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ст. 472 Митного кодексу України. На підставі статті 511 МКУ складено протокол, яким вилучено товари, вартістю понад 116 тис. грн, інформує ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах