20293
11:35 27.032017

На Свалявщині у вантажівці з яблуками виявили неповнолітнього нелегала. ФОТО

Події 1582

Співробітники Свалявського відділення поліції виявили нелегального мігранта у вантажівці, яка перевозила яблука. Водій машини навіть не здогадувався про пасажира

PM31image001

Вчора, 26 березня, ввечері на службу «102» надійшло повідомлення від водія іноземного підприємства, який здійснював перевезення товарів через митну територію України. Чоловік повідомив, що чує дивний стук з причепа «МАН», в якому везе яблука.

Слідчо-оперативна група Свалявського відділення поліції на місці події з’ясувала, що відповідно до транспортної накладної вантажівка перевозить свіжі яблука, сам автомобіль був опечатаний митною пломбою. Правоохоронці встановили, що «МАН» перетнув КПП «Тиса» та рухався автосполученням «Київ-Чоп», коли водій почув стукіт у причепі та зупинився в селі Сусково Свалявського району.

Співробітники поліції повідомили працівників митниці про випадок. В ході огляду причепу правоохоронцями спільно виявлено 17-річного іноземця без жодних документів. Юнак вирішив перетнути кордон таємно, сховавшись у вантажівці одного із місцевих підприємців. Вирішується питання про передання чоловіка працівникам прикордонної служби, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM300image002

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах