20286
10:59 27.032017

Мукачівець на «зебрі» збив дівчину

Події 1990

Співробітники Ужгородського відділення поліції встановлюють причини автомобільної аварії в селі Великі Лази, де постраждала жінка

PM668image001

26 березня, ввечері на службу «102» надійшло повідомлення від патрульних про ДТП. Слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції на місці події встановила, що автомобіль «Renault Logan» рухався з Мукачева в Ужгород автодорогою Київ-Чоп та наїхав на пасажира в селі Великі Лази. За кермом автомобіля знаходився 58-річний мукачівець. Він збив 23-річну місцеву мешканку на пішохідному переході.

Як пояснив правоохоронцям водій, його засліпило сонце, тому він не побачив пішохода. Потерпілу госпіталізували до реанімаційного відділення Ужгородської районної лікарні з травмою голови та переломом руки.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху. У водія взято крові на аналіз для встановлення факту вживання алкоголю. Транспортний засіб доставлений на спецмайданчик Ужгородського районного відділення поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах