20117
18:47 23.032017

В Ужгороді на гарячому затримали двох підлітків, які обікрали новобудову

Події 1517

Зловмисники пошкодили двері, проникли у підвальне приміщення будинку, а згодом пробрались і в будинок, всередині ж майно власників спакували у сумки і вже збиралися тікати. Але у дворі їх затримали поліцейські охорони.

1490283905631146001490283905

В Ужгороді двоє неповнолітніх проникли до новобудови. Щоб потрапити до будинку, хлопці пошкодили арматурою двоє дверей підвального приміщення та склопакет вхідних дверей.

Однак вони не зауважили, що власник помешкання завчасно подбав про безпеку свого майна і встановив сигналізацію.

– Ми отримали сигнал тривоги близько 14 години. Прибули на об’єкт. Обстеживши територію, помітили, що у будинок проникли. Дотримуючись заходів особистої безпеки, затримали одного із хлопців, інший встиг втекти, – розповів поліцейський охорони.

Однак спільнику затриманого хлопця недовго довелось тішитись свободі, адже поліцейські охорони відразу передали орієнтування з його прикметами іншому наряду групи реагування, який вже через 10 хвилин розшукав та затримав втікача.

Зловмисниками виявилися жителі Ужгорода, одному з них 16 років, а іншому незабаром виповниться 18. З їхніх слів, зважились вони на такий вчинок вперше, однак, як виявилось згодом, старший із хлопців раніше притягувався до відповідальності за аналогічні злочини.

– Хотіли поцупити металобрухт, аби здати, але не вийшло… Більше такого робити не будемо, – запевнив старший з затриманих хлопців.

В будинку поліцейські виявили дроти, набір з інструментами, прилади для встановлення опалення. Зі слів власника будинку, ці речі лежали у підвалі, вочевидь, саме їх підозрювані і намагались поцупити.

Також власник будинку пан Сергій розповів, що це вже не перша спроба проникнення до його помешкання.

– У будинку ніхто не живе, ми тільки добудовуємо його. А оскільки наше помешкання розташоване досить віддалено від центру району та й вдома переважно нікого немає, він є потенційно привабливим для «домушників». Кілька разів нам вже виламували двері. Тому ми одного разу і вирішили встановити охоронну сигналізацію поліції охорони. І, як бачимо, не дарма.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Ужгородського відділу ГУ НП. Наразі за даним фактом проводиться подальша перевірка, інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах