18861
11:17 28.022017

Закарпатські чиновники розтратили майже півтора мільйона гривень

Події 1875

0_k__52753539324(12)Перевіряється законність використання 1,4 млн грн при фінансуванні ремонтних робіт однієї з Великоберезнянських шкіл

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, попередньо встановлено, що посадові особи відділу освіти Великоберезнянської РДА у період червня – грудня 2016 року перерахували підряднику кошти в сумі близько 1 млн. 400 тис. грн. для капітального ремонту їдальні та спортзалу однієї зі шкіл Великоберезнянщини.

Проте, Ужгородською місцевою прокуратурою, у порядку здійснення представництва інтересів держави вивчено стан додержання вимог бюджетного законодавства в частині використання бюджетних коштів на капітальні ремонти на території Великоберезнянського району.

У ході аналізу документів з`явилися обґрунтовані підстави запідозрити імовірну розтрату бюджетних коштів. Задля перевірки цих фактів слідчим шляхом місцевою прокуратурою направлено відповідні матеріали до Великоберезнянського ВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.

На підставі названих матеріалів, для перевірки законності цільового використання бюджетних коштів, розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення – ч. 2 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

На даний час слідство у кримінальному провадженні триває, вживаються всі необхідні заходи щодо встановлення обставин кримінального правопорушення та винних осіб, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини