17555
17:30 5.022017

Через спробу прихованого перевезеня цигарок до Словаччини в Ужгороді вилучено два автомобілі

Події 3225

 Як інформує редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив прес-служба Чопського прикордонного загону,  сьогодні прикордонники КПП “ТИСА” вилучили два автомобілі іноземної реєстрації.

Sugaretu Kontrabas

У пункті пропуску «Тиса» вночі прикордонники Чопського загону завадили ще двом спробам незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

Так, під час огляду легкового автомобіля «Крайслер», словацької реєстрації, у правоохоронців виникли сумніви. Було прийнято рішення про здійснення поглибленого огляду транспортного засобу, у ході якого спільна прикордонно-митна група виявила 447 пачок цигарок «Rotmans». Їх було приховано у трьох різних тайниках, облаштованих у салоні автівки.

Ще 700 пачок цигарок «Ліфа» було виявлено в автомобілі марки «Мерседес», болгарської реєстрації. У спеціально виготовленому тайнику у паливному баку намагався провезти тютюн до Угорщини наш співвітчизник.

В обох випадках цигарки та транспортні засоби, в яких вони перевозились, вилучено. Загальна сума оцінки конфіскату сягнула близько 143 тисячі гривень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах