17295
09:56 3.022017

Селевий потік на Рахівщині накрив собою автомобіль

Події 1632

Підняття температури та інтенсивні дощі спровокували танення снігу і сходження лавин у високогірних районах Закарпаття. Над ранок п’ятниці (3.02) в с.Білин (Рахівський район) зійшов селевий потік, який перекрив трасу державного значення «Мукачево – Рогатин».

bfd9be122062ca67800b7c0e4fe41a39

– Для розчистки дороги задіяна техніка Ясінянського держлісгоспу, автодорожники та бригада місцевих селян, – повідомляє Геннадій Москаль. – Незважаючи на попередження про неможливість руху, водій одного з легковиків, що стояли на трасі, спробував прорватися через затор і застряг. Силами важкої техніки автомобіль відбуксирували в безпечне місце, водія з пасажирами відігріли й напоїли гарячим чаєм. Станом на 8.30 селевий потік у Білині розчищений, рух автомобілів по трасі «Мукачево – Рогатин» відновлено.

Протягом минулої ночі на Рахівщині біля с.Ділове та с.Розтоки зійшли три снігові лавини, які частково перекрили автодорогу. На 8.00 п’ятниці снігові затори розчищені, автомобільний рух відновлено. В ніч на п’ятницю в р.Тиса почався льодохід. В окремих місцях висота льодових крижин сягала 3 – 4 метрів. У межах Рахова відбулося незначне підняття рівня води в Тисі. Загрози паводку поки що немає, рятувальники та водники слідкують за ситуацією.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах