1474
12:19 29.042016

На Мукачівщині вилучено 5000 літрів «сумнівної» горілки. ФОТО

Події 1933

На передодні Великодня податкова міліція Закарпаття вилучила з незаконного обігу горілку вартістю понад півмільйона гривень.

1

Сьогодні, 29 квітня 2016 року, в ході проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів, в рамках операції «Акциз-2016» співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області отримано інформацію щодо транспортування територією області незаконно виготовлених лікеро-горілчаних виробів. Негайним реагуванням, спільно з УВБ у Закарпатській області ДВБ Національної поліції України, здійснено виїзд слідчо-оперативної групи та оглянуто вантажний автомобіль «Рено Маскот». Автомобіль знаходився в одному з сіл Мукачівського району, Закарпатської області.

В результаті проведеного огляду виявлено підакцизну продукцію без супровідних документів, а саме:

– горілку «Пшенична», пет-пляшки, ємністю по 10 літрів, в кількості 250 ящиків без марок акцизного податку України та ідентифікуючих ознак походження;

– горілку «Пшенична Люботин» в кількості 5 000 пляшок, ємністю по 0,5 літра, з марками акцизного податку України із ознаками підробки.

За попередніми даними, орієнтовна вартість горілчаної продукції становить 550 тис. грн, транспортного засобу – 750 тис. грн. Вантажний автомобіль та горілка вилучені і знаходяться в слідчому управлінні фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, в подальшому відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 204 Кримінального кодексу України за фактом незаконного зберігання з метою збуту та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах