148
10:24 1.042016

За добу на Закарпатті сталося три ДТП: загинула 3-річна дитина

Події 1835

У двох аваріях водії були п’яними. На Рахівщині з вини пияка за кермом загинула 3-річна дівчинка.

02_2800e

Не щастило на Закарпатті власникам німецьких автомобілів «Фольксваген». Відразу три аварії за участі цих іномарок сталися в Ужгороді, Виноградові та в Рахівському районі.

В Ужгороді близько першої години ночі на вул.Анкудінова не розминулися дві іномарки. 37-річний водій «Фольксвагена Пассата», рухаючись від транспортного мосту в бік вокзалу, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з «Опелем» на словацьких номерах, за кермом якого перебував 27-річний ужгородець. Внаслідок ДТП травмовано троє чоловік. Найбільше дісталося пасажиру «Фольксвагена», який перебуває в реанімації.

Як засвідчила експертиза, водій «Пассата» перебував у стані алкогольного сп’яніння. На нього очікує відповідальність як за пиятику за кермом, так і за створення ДТП з тяжкими наслідками. Обидва автомобілі затримані на спецмайданчик поліції.

Друга автопригода за участю «Фольксвагенів» сталася вчора зранку у м.Виноградові. 43-річний житель села В.Копаня, керуючи автомобілем «Фольксваген Кадді», не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Гольф», який рухався попереду і саме повертав на автозаправку. В результаті ДТП в лікарні опинилися три жінки-пасажирки «Кадді». Експертиза засвідчила, що обидва водії були тверезі. Машини затримано на спецмайданчик поліції.

Третя, найстрашніша автопригода сталася передвечірньої пори 31 березня на автодорозі сполученням Львів-Мукачево-Рогатин» у смт.В.Бичків Рахівського району. 37-річний житель села Б.Церква, керуючи автомобілем «Форд Мондео» на чеських номерах, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Поло». За кермом останнього перебував 51-річний житель Білої Церкви, який віз чотирьох своїх родичів. Серед них була й трирічна дівчинка, внучка водія.

На жаль, дитина від отриманих травм померла в кареті «швидкої» дорогою до лікарні. В лікарні опинилися водій і пасажири «Поло», а також пасажир «Форда».

За висновком лікарів, водій «Мондео» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано й поміщено в ІТТ. Машини доставлено на спецмайданчик поліції.

Правоохоронці вкотре звертаються із застереженням до водіїв: сідаючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, ви наражаєте на небезпеку і себе, й інших учасників дорожнього руху. Кожен п’яний водій – це потенційний злочинець, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах