1467
11:38 29.042016

Мешканку Чопа та двох ужгородців позбавили «кайфу»

Події 2357

PM250image002Жінку з метамфетаміном поліцейські затримали біля готельно-розважального закладу в м. Чоп, а ужгородців – біля тенісних кортів, де вони збиралися «курнути травки».

Біля одного з готельно-розважальних закладів у м. Чоп працівники поліцейської служби по боротьбі з наркотиками зупинили підозрілу пані.

Була то 40-річна жителька Чопа, про яку була інформація, що вона може мати наркотики. І справді, в жінки знайшли згорток фольги з кристалічною речовиною білого кольору, схожою на наркотик метамфетамін вагою близько одного грама. Як зізналася пані, наркотик вона зберігала для власного вживання, повідомив «Карпатському об’єктиву» відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Того ж вечора попалися ще два любителі «кайфу». В Ужгороді неподалік тенісних кортів на вул. Заньковецької увагу наряду Нацгвардії та патрульних поліції привернули два підозрілі молодики. Як з’ясувалося, це були жителі вул. Шопена віком 27 років.

Причина появи молодиків у пізній час в такому відлюдному місці стала зрозуміла, коли правоохоронці виявили в них паперовий згорток із двома грамами марихуани. Вочевидь, хлопці саме збиралися «кайфонути», та завадили правоохоронці.

І марихуану, і метамфетамін направлено на експертизу. Якщо вона підтвердить, що це справді наркотики, то на їх власників очікує кримінальна відповідальність.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах