1452
09:52 29.042016

На Рахівщині неподалік Ясіня виявили 450 боєприпасів

Події 3105

1448277134_img_004728 квітня піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення під час робіт із розмінування в Рахівському районі знищили цілий арсенал боєприпасів. Вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни були виявлені неподалік від смт Ясіня. Про це оперативно-рятувальну службу повідомили співробітники Управління СБУ в Закарпатській області.

Спільно з працівниками СБУ піротехніки вирушили до місця знахідки й вилучили з землі 450 боєприпасів. Серед них 26 мінометних мін калібром 50 мм, 4 ручні гранати й 420 стрілецьких набоїв. Оскільки місцевість є віддаленою та поблизу немає житлових будинків, усі вибухонебезпечні предмети знищили на місці. Роботи з розмінування продовжаться сьогодні, 29 квітня.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх і не пробуйте самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, поліцію або ж зателефонуйте до Служби порятунку за номером 101, інформує У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах