145
09:07 1.042016

У Мукачеві поліцейські затримали «викрадача» автомобіля. ФОТО, ВІДЕО

Події 1700

PM560image003Від 33-річного мешканця Свалявського району у Мукачеві викрали автомобіль «Фольксваген Гольф». Потерпілий звернувся до поліції. В місті було введено план «Перехват».

Учора в поліцію надійшло повідомлення від 33-річного мешканця Свалявського району. Заявник повідомив про те, що близько 16-ї години його автомобіль марки «Фольксваген Гольф», який він припаркував на вул.Морозова у м.Мукачеві, викрали.

На території міста й Мукачівського району було введено оперативний план «Перехват» та орієнтовано особовий склад Мукачівського відділу поліції та наряди патрульної поліції.

Невдовзі на вул.Д.Галицького поліцейські помітили автомобіль, який був в орієнтуванні. Водій намагався втекти. Машину патрульні наздогнали та заблокували на вул.Гойди, що у мікрорайоні Росвигово. Викрадача затримали.

На щастя, реального викрадення машини не було. У такий спосіб поліція проводила навчання згідно з розпорядженням начальника ГУНП Закарпаття полковника Сергія Князєва.

На думку в.о. начальника Мукачівського відділу поліції Михайла Петрище, правоохоронці з поставленим завданням справилася на відмінно, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах