1397
12:49 28.042016

На Міжгірщині у шкільному приміщенні завівся незаконний орендар

Події 1716

9027a79-130606-ga101-01-vЗ метою захисту державних та суспільних інтересів у сфері освіти, Хустською місцевою прокуратурою заявлено позовну заяву до Господарського суду Закарпатської області в інтересах Міжгірської районної ради до фізичної особи-підприємця про визнання недійсним договору оренди нерухомого майна, а саме шкільного приміщення, який судом вже розглянуто та задоволено.

Передувало цьому вивчення Хустською місцевою прокуратурою стану додержання в регіоні вимог законодавства щодо користування та розпорядження органами виконавчої влади, місцевого самоврядування майном, землями навчальних, оздоровчих, лікувальних та інших закладів для дітей.

З’ясовано, що всупереч вимог Закону України «Про освіту», приміщення загальноосвітнього навчального закладу на території Міжгірського району використовується не за призначенням. Зокрема, у шкільному приміщені незаконно було розміщено магазин-склад непродовольчих товарів. Наразі, за втручання прокуратури, договір оренди визнано недійсним, відтак, незаконний орендар звільнить шкільне примішення, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах