1274
17:24 26.042016

На Ужгородщині переправники «забули» нелегалів у готелі. ФОТО, ВІДЕО

Події 2799

PM617image002Власники комплексу викликали поліцію. Правоохоронці спільно з прикордонниками затримали шістьох в’єтнамців. Переправників нелегалів розшукують.

По обіді 26 квітня до поліцейських звернувся родич власника готелю з с.Оноківці, що в Ужгородському районі неподалік від українсько-словацького кордону. Чоловік повідомив про те, що в номері готелю, який напередодні зняли двоє невідомих, виявили шістьох осіб азіатської зовнішності.

Встановлено, що у ніч на 26 квітня до готелю приїхали двоє чоловіків. Вони заплатили 200 гривень за номер, взяли ключ і поїхали, не зареєструвавшись. В обід, коли настав час виселятися, працівники готелю відчинили кімнату, а там на них чекала несподіванка! В замкненій кімнаті тихо, як миші, тулились шестеро азіатів: четверо хлопців та двоє дівчат. Як з’ясувалось, то були громадяни В’єтнаму.

Як вони потрапили на Закарпаття й куди далі мали йти, нелегали мовчать, наче проінструктовані кимось. Однак документи свідчать, що ця група в’єтнамців з Росії потрапила до України. І вже звідси, швидше за все, вони планували потрапити до країн ЄС. Недарма ж зупинилися в готелі, що за півтора-два кілометра від кордону зі Словаччиною. При собі нелегали мали паспорти, теплий одяг та запас продуктів на кілька днів.

За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінальне провадження за ст.332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Переправників в’єтнамців розшукує поліція, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини