1271
08:38 27.042016

Журналістам розкажуть про затриманий у Чопі потяг з деревиною

Події 1377

b6b92a8-0f9f44c-img-4797Сьогодні, 27 квітня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубу відбудеться прес-конференція виконавчого директора компанії Wood Source Максима Діцкого та співзасновника компанії «Украліскомплекс» Євгена Дерев’янка, які озвучать позицію підприємств з приводу ситуації, що набула розголосу в Україні за останні дні з приводу затримання потягу з партією дубової деревини у Чопі на кордоні зі Словаччиною.

Справа із зупинкою лісу на Закарпатті набула загальноукраїнського масштабу, розслідувати ситуацію доручив відповідним відомствам прем’єр міністр України Володимир Гройсман.

Максим Діцкій, директор компанії Wood Source та Євген Дерев’янко, співзасновник компанії «Украліскомплекс» стверджують: їхні підприємства працюють цілком легально, а інформація, яка поширюється довкола ситуації, неправдива і завдає шкоду, як підприємствам, так і Україні. Учасники прес-конференції готові спілкуватися із журналістами та дати відповіді на всі запитання.

У прес-конференції візьмуть участь представники Закарпатского обласного управління лісового та мисливського господарства.

***

Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:

пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 14.00

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах