99985
08:30 24.112021

В Ужгороді чоловік скоїв ДТП та намагався відкупитися

Події 8474

В Ужгороді правоохоронці зупинили чоловіка, який в’їхав в автомобіль та дав газу з місця події. Порушника вдалося наздогнати на перехресті вулиць Легоцького – 8 Березня, без документів та напідпитку. Під час розмови поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння у водія — порушення координації рухів та запах спиртного з рота.

Скоїв ДТП та намагався відкупитися $

Скоїв ДТП та намагався відкупитися $: поліцейські охорони наздогнали водія, що втік з місця скоєння аварії В Ужгороді правоохоронці зупинили чоловіка, який в'їхав в автомобіль та дав газу з місця події. Порушника вдалося наздогнати на перехресті вулиць Легоцького - 8 Березня, без документів та напідпитку. Під час розмови, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння у водія — порушення координації рухів та запах спиртного з рота. На місце під'їхали очевидці, які розповіли поліцейським, як той вдарив автомобіль і ледве впорався з керуванням — змійкою маневруючи з однієї полоси в іншу. Порушник хотів чимшвидше покинути місце, намагаючись “домовитися” з правоохоронцями. Власником автомобіля “ВАЗ 2108”, що скоїв ДТП виявився 29-ти річний мешканець села Абранка, Мукачівського району. На місце події одразу викликали наряд патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Затриманого перевірили на стан сп’яніння та доставили до Ужгородського районного управління поліції для надання пояснень і з’ясування всіх обставин. Ніколи НЕ сідайте за кермо напідпитку, наражаючи інших та себе на небезпеку. Керуйте відповідально!

Опубліковано Управління поліції охорони в Закарпатській області Вівторок, 23 листопада 2021 р.

На місце під’їхали очевидці, які розповіли поліцейським, як той вдарив автомобіль і ледве впорався з керуванням — змійкою маневруючи з однієї полоси в іншу. Порушник хотів чимшвидше покинути місце, намагаючись “домовитися” з правоохоронцями.

Власником автомобіля “ВАЗ 2108”, що скоїв ДТП виявився 29-тирічний мешканець села Абранка, Мукачівського району.

На місце події одразу викликали наряд патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Затриманого перевірили на стан сп’яніння та доставили до Ужгородського районного управління поліції для надання пояснень і з’ясування всіх обставин.

Про це повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах