99782
14:52 19.112021

У Виноградові злочинець обікрав весільний салон

Події 2528

У місті Виноградів раніше судимий чоловік викрав гроші з каси весільного салону. Зловмисника швидко розшукали та затримали. Чоловіку вже повідомлено про підозру. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Днями на лінію «102» звернулася власниця весільного салону у Виноградові із заявою про крадіжку грошей із каси. Потерпіла розповіла, що вночі невідомі проникли всередину належного їй приміщення та викрали понад 5 тисяч гривень.

Після огляду місця події працівники поліції встановили, що зловмисник проник до салону, підібравши ключ до вхідних дверей, а потім викрав виручку, пошкодивши замок на касі.

Співробітники карного розшуку області спільно з місцевими колегами вжили необхідних оперативних заходів та в результаті швидко встановили особу крадія. 23-річного виноградівця поліцейські затримали в обласному центрі та вже помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Частину викрадених грошей у нього вилучили та повернуть потерпілій.

До слова, затриманий вже раніше притягався до відповідальності за аналогічний злочин і лише близько місяця тому звільнився з місць позбавлення волі.

Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Фігурантові вже повідомлено про підозру та найближчим часом обиратиметься запобіжний захід.

Відповідно до санкції статті виноградівцю загрожує до 6 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах