99683
08:45 18.112021

Патрульні допомогли мукачівцю, який упав і не міг підвестися у зачиненій квартирі

Події 2833

Подія трапилася вчора, на вулиці Окружній. Близько 19-ї години на лінію 102 зателефонував стурбований чоловік і повідомив, що його батько не виходить на зв’язок і не відчиняє йому двері.

Інспектори прибули за місцем виклику піднялися на 4 поверх, де на них чекав заявник. Чоловік повідомив, що його батько був сам у квартирі, а зараз не відчиняє двері.

Заявник дозволив поліцейським зламати двері, адже непокоївся за життя свого батька. Також на місці були сусіди, які дали інспекторам інструменти, щоб відчинити помешкання. У цей час туди прибули медики, яких викликав заявник. Замок на дверях не піддавався, тому патрульні викликали рятувальників, яким вдалося відчинити квартиру.

Завдяки злагодженим діям та співпраці, вдалося увійти до помешкання, у кімнаті інспектори виявили чоловіка у безпорадному стані, але при свідомості. Громадянин поскаржився на різкий біль у нозі.

Охоронці порядку допомогли медикам покласти чоловіка у зручне положення і накласти шину на ногу потерпілого. Після цього інспектори разом з лікарями знесли громадянина до карети швидкої допомоги. Зараз життю чоловіка нічого не загрожує.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах