99650
11:41 17.112021

Взято під варту закарпатця, який до смерті побив свою співмешканку

Події 1726

Тримання під вартою без можливості внесення застави – саме такий запобіжний захід за доводами прокурора Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури обрано закарпатцеві. Чоловіка підозрюють у скоєнні тяжкого злочину – нанесенні тяжких тілесних ушкоджень співмешканці, що призвело до її смерті (ч. 2 ст. 121 КК України). Для припинення таких фактів і запобіганню подальшим правопорушенням проти життя та здоров’я людини прокурори систематично відстоюють у судах застосування найбільш суворого запобіжного заходу для підозрюваних у вчиненні цих злочинів.

Інцидент, про який йдеться, трапився цими вихідними на Ужгородщині, в с. Руський Мочар. Слідством встановлено, що місцевий житель під час сварки зі своєю співмешканкою штовхнув жінку на підлогу та наніс їй декілька ударів по голові й тілу. Від одержаних тяжких тілесних ушкоджень закарпатка померла на місці події.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. За процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури його здійснюють слідчі відділення № 2 Ужгородського райуправління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах