99467
16:45 12.112021

У Хусті чоловік намагався викрасти акумулятор автомобіля

Події 3661

Сьогодні вранці о 9:15 на спецлінію “102” надійшло повідомлення про викрадення акумулятора з легкового автомобіля в Хусті. Правоохоронці оперативно відреагували на виклик та виїхали на пошук зловмисника.

Як виявилося, 50-ти річний мешканець Хуста пробрався у приватний будинок на вулиці Марамороська та викрав акумуляторну батарею від автомобіля. Чоловіка вдалося затримати разом із краденим акумулятором на вулиці Крайній.

На місці працювала слідчо-оперативна група, крадія доправили до Хустського районного управління поліції для з’ясування всіх обставин. Попередня кваліфікація злочину — стаття 185 Кримінального кодексу України, а саме “Крадіжка”.

Згідно наведеної статті, таємне викрадення чужого майна (крадіжка) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Про це повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах