9929
10:20 23.092016

У Хусті затримали вандала, що пошкодив меморіальну плиту «Героям Карпатської України»

Події 1541

1Увечері 21 вересня до Хустської поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий зловмисник нищить молотом меморіальну плиту «Героям Карпатської України», яка встановлена на Замковій горі в м.Хуст. Вандала взяли «на гарячому».

Близько 18-ї години житель м.Хуста повертався з місцевого цвинтаря, коли по дорозі побачив, як невідомий чоловік ламає молотком меморіальну дошку «Героям Карпатської України». Небайдужий громадянин зробив вандалу зауваження. Той кинув молот на землю та втік у напрямку міста. Не гаючи часу, очевидець події повідомив правоохоронців.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, група швидкого реагування та працівники розшуку. Зловмисника затримали «за гарячими слідами» й доставили в Хустський відділ поліції.

Правоохоронці встановили, що цей непрацюючий, раніше судимий місцевий житель причетний до ряду аналогічних злочинів у м.Хусті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.296 ч.1 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

pm327image002 pm549image003 pm645image001 pm845image005

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах