98920
19:03 31.102021

Пошморгом протяг, під машиною понад 1,5 км. - Чоловік прокоментував трагічну загибель брата

Події 10920

29 жовтня в Тячеві трагічно загинув чоловік. Поліцію викликали свідки та розповіли, що неподалік ресторану «Тарілка» в місті Тячів невстановлений автомобіль здійснив наїзд на пішохода та одразу поїхав з місця аварії.

За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції, працівники якої ретельно оглянули місце події та опрацювали відео з найближчих камер відеоспостереження. 

Брат Василь розповів про подію, адже його одразу повідомили.

«Мені зателефонували з поліції та спитали, де мій брат, я відповів, що не знаю, тоді й повідомили що він загинув.

Трагічна подія трапилась по об’їзній дорозі в районі РЕМу, там у розташовані два лежачі поліцейські, вони дуже високі, саме там водій і наїхав на потерпілого.

Від тих лежачих поліцейських водій протяг потерпілого під машиною понад 1,5 км., їхавши через ж/д  переїзд, до повороту біля магазину «Майстер», виїхавши на головну дорогу та рухаючись в бік Буштина, повернув біля стадіону в бік ресторану, де з під машини випав, вже труп мого брата Михайла, Це все зафіксували камери відеоспостереження. Тіло Михайла дуже понівечене, практично одна сторона стягнута асфальтом.

Поліція знайшла винуватця, ним виявився місцевий 20-річний житель Тячева, тверезий. Хлопець розповів що він не втікав, він навіть не знав що він накоїв, він думав що просто переїхав лежачих поліцейських. В машині з ним була дівчина і дуже голосно грала музика.

Поліція відкрила кримінальну справу, і що буде з хлопчем після розлідування вирішить суд» – розповів Василь.

БОДНАР Олена

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах