98596
11:25 23.102021

За 9 місяців 2021 року на Мукачівщині діти та підлітки скоїли 31 кримінальне правопорушення

Події 1823

Згідно з інформацією Мукачівського районного управління поліції за дев’ять місяців 2021 року спостерігається незначний ріст дитячої злочинності. А саме, дітьми скоєно 31 кримінальне правопорушення, тоді як за аналогічний період 2020 року – 30.

15 підлітків вчинили 25 крадіжок, 1 грабіж, 3 розбої, 1 порушення правил безпеки або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, 1 умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Неповнолітній житель Кольчинської територіальної громади скоїв 10 крадіжок, один підліток вчинив 8 злочинів, ще один – два злочини. Двоє підлітків, які перебували на обліку в органах пробації на випробувальному терміні, вчинили повторно кримінальні правопорушення.

Із загальної кількості дітей, на час вчинення ними злочинів, 2 – учні загальноосвітніх навчальних закладів, 1 – студент вишу, 8 – навчаються у закладах професійно-технічної освіти, 4 – не навчається; 10 неповнолітніх виховуються у неповних багатодітних сім’ях, 3 у повній родині, 2 дітей, позбавлених батьківського піклування, знаходяться на повному державному утриманні за місцем навчання

З метою профілактики злочинності та правопорушень серед дітей службою у справах дітей Мукачівської міської ради проведено профілактичні заходи з дітьми, які скоїли злочини, їх батьками та законними представниками, взято участь у судових засіданнях.

Вирішено питання організації виховної та профілактичної роботи за місцем навчання та залучення трьох дітей ромської національності до навчання. Всіх батьків притягнуто до адміністративної відповідальності.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах