98508
11:07 21.102021

На Ужгородщині припинили діяльність ще двох підпільних ігротек

Події 1944

На Закарпатті поліція продовжує роботу з припинення грального бізнесу в області. Так, за останню добу поліцейські Ужгородщини виявили ще два такі заклади.

За оперативною інформацією, яку отримали правоохоронці, було проведено огляд приміщення у селищі Великий Березний, яке зловмисники використовували для надання незаконних гральних послуг. Слідчі вилучили звідти всю техніку та скерують експертам для дослідження.

Також у закладі перебувала жінка-адміністратор, яка наразі відмовилася від надання пояснень.

Інший факт функціонування ігротеки поліцейські зафіксували в обласному центрі по вулиці Минайській. В приміщенні на момент появи правоохоронців перебували гравці та адміністратор.

Як і в попередньому випадку слідчі вилучили з ігротеки всю техніку, яка використовувалася для надання незаконних послуг.

За обома фактами в поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом).

В ході досудового розслідування оперативники встановлюватимуть безпосередніх організаторів, яким відповідно до санкції статті загрожує до 680 тисяч гривень штрафу.

Поліція Закарпаття звертаємося до громадян з проханням повідомляти на лінію «102» інформацію про відомі адреси функціонування підпільних ігротек. Анонімність гарантуємо.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах