98471
15:08 20.102021

Протягом останньої доби на Берегівщині задокументували кілька фактів порушення адміністративного законодавства

Події 2088

Зокрема, до відповідальності притягнули 37-річного мешканця районного центру, який, будучи напідпитку, прийшов до колишньої дружини та вчинив з нею сварку.

На місці події поліцейські встановили всі деталі інциденту та склали на порушника адмінпротокол за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто вчинення домашнього насильства.

Крім цього, уночі співробітники поліції Берегова попередили спробу пошкодження фасаду культової споруди у місті.

Помітивши підозрілого чоловіка неподалік об’єкта, поліцейські зупинили його для перевірки. Під час поверхневого огляду у 25-річного жителя іншої області виявили балончики з фарбою, якими, ймовірно, останній мав намір обмалювати будівлю.

Вказана подія зареєстрована до Єдиного обліку та наразі триває перевірка.

Ще одна ситуація стосувалася неприязних стосунків між знайомими. З повідомленням про правопорушення до поліції звернувся 58-річний берегівчанин. Чоловік повідомив, що у період з 15 по 17 жовтня невідома особа пошкодила вікно на його будинку.

Поліцейські, які працювали на місці, встановили, що до порушення причетний знайомий заявника з яким у чоловіка виникли неприязні стосунки.

На порушника склали адмінпротокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство).

Усі складені адмінматеріали поліцейські передадуть до суду, який прийматиме остаточне рішення у справах.

Про це повідомляє Берегівський районний відділ поліції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах