98460
13:17 20.102021

У Сваляві обікрали місцевого жителя

Події 1819

Поліцейські сектору дізнання відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки майна з господарської споруди мешканця Сваляви. Зловмисника, який скоїв крадіжку, розшукали. Все викрадене майно вилучено та буде повернуто потерпілому.

На вихідних до поліції Сваляви надійшло повідомлення про крадіжку особистого майна з господарської споруди, яка належить місцевому мешканцю. З сараю потерпілого невідомі викрали електроінструменти та велосипед.

Поліцейські офіцери громади спільно зі співробітниками кримінальної поліції опрацювали місце злочину, опитали можливих свідків та очевидців події та вже наступного дня вийшли на слід особи, яка може бути причетна до крадіжки.

Зловмисником виявився 48-річний раніше судимий за майнові злочини житель Сваляви. Як з’ясували поліцейські, крадій проник до господарської споруди пошкодивши навісний замок. З сараю фігурант викрав електричну дрель, болгарку, бензокосарку та велосипед. Все викрадене майно перепродав наступного дня.

Разом з тим поліцейські встановили і особу, якому зловмисник встиг продати викрадене майно потерпілих. Всі речі вилучені та після проведення необхідних слідчих дій буде повернуто власнику.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена з проникненням.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру та обрання запобіжного заходу.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах