98425
16:04 19.102021

У Мукачеві під час обшуку у раніше судимого чоловіка вилучили наркотичні речовини

Події 2852

З будинку раніше судимого за наркозлочини мукачівця поліція вилучила понад 400 грамів наркотиків рослинного походження та 64 кущі конопель. Всі речові докази скеровано для проведення експертизи.

Мукачівські поліцейські викрили місцевого жителя на незаконному вирощуванні рослин коноплі. В подальшому зловмисник виготовляв з них наркотик рослинного походження марихуану.

Сьогодні, 17 жовтня, співробітники Мукачівського районного управління поліції провели за місцем проживання раніше судимого фігуранта санкціонований судом обшук. З будинку слідчі вилучили сухі стебла коноплі та марихуану, загальною вагою понад 400 грамів.

Окрім цього на присадибній ділянці дворогосподарства поліцейські виявили 64 рослини коноплі, кожна з яких заввишки понад 2 метри.

Речові докази направлено для проведення експертизи.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 та ч.2 ст.310 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання наркотичної речовини та посів або вирощування конопель у кількості понад 50 рослин.

В ході слідства правоохоронці встановлюватимуть з якою метою фігурант виготовляв та зберігав наркотичні речовини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах