98361
15:18 18.102021

Нацгвардійці в Ужгороді за вихідні вилучали ймовірні наркотики та холодну зброю

Події 2113

За вихідні дні в Ужгороді Національні гвардійці 3 батальйону військової частини 3002, виконуючи завдання з охорони громадського порядку припинили 9 правопорушень з ознаками кримінальних, 8– самостійно, 1 – спільно з працівниками Національної поліції.

На проспекті Свободи до правоохоронців по допомогу звернулася жінка, яка повідомила, що невідомий їй чоловік чіплявся до неї, а після зробленого йому зауваження, наніс удар по голові. Зловмисника затримано.

В районі вулиці Загорської у 25-річного ужгородця вилучено предмет, який після експертизи може бути ідентифікований як холодна зброя.

Самостійними патрулями Національної гвардії України затримано двох громадян, у яких виявили ймовірні наркотики. На вулиці Минайській при поверхневій перевірці чоловіка виявлено близько чотирьох грамів ймовірної наркотичної речовини кристалічного походження. 24-річний молодик розкурював невідому речовину неподалік вулиці Анкудінова. Коли військові виявили його, при собі він ще мав 4 грами ймовірної марихуани.

Національні гвардійці також припиняли погрози вбивством, сімейні сварки та затримували осіб, які наносили тілесні ушкодження.

У всіх випадках правопорушників затримано та передано слідчо-оперативній групі, або доставлено до Ужгородського районного управління поліції.

Олександр Коробко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах