98141
09:00 13.102021

У найвисокогірнішому селі Закарпаття відкрито поліцейську станцію

Події 2362

Відтепер поліцейські офіцери громади дбатимуть і про безпеку жителів найвіддаленішої точки регіону. Нова поліцейська станція, відкрита у селі Луги на Рахівщині, обслуговуватиме понад 12 тисяч закарпатців.

12 жовтня у селі Луги на Рахівщині відбулося відкриття нової поліцейської станції.

Населений пункт знаходиться у одному з найвіддаленіших куточків Закарпаття, під самою Говерлою. І до цього часу, щоб звернутися до найближчого відділку поліції, місцеві мешканці витрачали близько години часу в дорозі.

Саме тому робота поліцейських офіцерів громади, за допомогою яких відтепер можна звернутися на місці та в будь-який момент, не просто важлива, а й необхідна.

Дбати про безпеку мешканців усієї Богданської територіальної громади, де проживає понад 12 тисяч населення, будуть поліцейські офіцери громади Василь Кокіш та Микола Ямніцький.

Забезпечені транспортом та працюючи в сучасному облаштованому приміщенні, поліцейські тісно співпрацюватимуть з населенням не лише реагуючи на звернення, але й здійснюючи профілактичну роботу.

Нагадаємо, в рамках активного запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Закарпатті успішно виконують свої обов’язки 19 офіцерів, обслуговуючи при цьому 11 територіальних громад.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах