98106
14:13 12.102021

Другу добу рятувальники шукають грибника на Тячівщині

Події 5144

Закарпатські рятувальники продовжують шукати 37-річного мешканця с. Калини, який пішов у лісовий масив по гриби поблизу с. Лопухів Тячівського району і заблукав.

Повідомлення про зникнення людини до ДСНС Закарпаття надійшло 10 жовтня о восьмій вечора від брата заблукалого. Для пошуків було залучено фахівців гірського пошуково-рятувального відділення смт Усть-Чорна на спец автомобілі, а також місцеве населення. Через відсутність мобільного зв’язку, встановити точне місце знаходження людини не виявлялось можливим, тож рятувальники декількома пошуковими групами обстежували територію лісу.

Сьогодні зранку до закарпатських гірських рятувальників приєднались фахівці з Прикарпаття. Загалом, до пошуків залучено 20 рятувальників з 4 гірських пошуково-рятувальних відділень: смт Усть-Чорна та смт Міжгір’я (Закарпаття), м. Івано-Франківськ та м. Яремче (Прикарпаття). Також у пошуках беруть участь кінологи з собаками й місцеве населення. Наразі вже обстежено понад 60 гектарів гірської місцевості (г. Горгани, г. Малi Горгани, г. Сивуля, перем. Ями, ур. Пекло).

На жаль, людину так і не вдалося знайти, пошуки продовжуються.

Про це інформує ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах