98034
15:01 11.102021

В Ужгороді затримали ужгородця на крадіжці телефонного кабелю

Події 3058

В Ужгороді працівники поліції оперативно розшукали чоловіка, який проникав у телекомунікаційні мережі та викрадав кабель телефонного зв’язку. Зловмисника затримали, а речові докази вилучили. Слідство у справі триває.

Сьогодні, 11 жовтня, близько 3-ої години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення від працівника «Укртелекому» про те, що по вулицях Бродлаковича та Берчені в Ужгороді викрадено телефонний кабель.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Затримати крадія поліцейським вдалося вже дорогою на вказану адресу. Адже на одній з вулиць міста працівники помітили велосипедиста з мішком в руках. Поліцейські вирішили перевірити чоловіка та попросили показати вміст. Як виявилося, в пакунку був саме порізаний телефонний кабель.

26-річного ужгородця, раніше судимого за аналогічні злочини, поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України. Речові докази вилучили.

За фактом злочинної діяльності чоловіка розпочато два кримінальні провадження: за частиною 3 статті 185 ККУ (Крадіжка з проникненням), а також за статтею 360 ККУ (Умисне пошкодження ліній зв’язку). За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі строком від 3 до 6 років. Слідство у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах