97950
11:47 8.102021

На Закарпатті правоохоронці вилучили саморобний безпілотник контрабандистів

Події 2072

Учора ввечері прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками відділу внутрішньої та власної безпеки і Нацполіції виявили малий літальний апарат, який, найвірогідніше, готували для контрабандної діяльності.

Саморобний безпілотник літакового типу разом з установкою для його запуску знайшли у ході проведення оперативних заходів на околиці села Руські Комарівці Ужгородського району. Поруч з ним перебували троє невідомих, які не мали при собі жодних документів. Вони назвалися громадянами України. Чоловіків затримали в адміністративному порядку.

Також неподалік безпілотника виявили транспортний засіб «Volkswagen» іноземної реєстрації і 600 пачок сигарет без марки акцизного збору України.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції. Після проведення відповідних процесуальних заходів правоохоронці вилучили безпілотник з метою проведення подальших слідчих дій.

У діях затриманих вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст. 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму». Після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Також продовжуються заходи зі встановлення обставин справи.

Про це повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах