97804
16:32 5.102021

На Закарпатті депутата ОТГ викрито на одержанні $3000 за сприяння у вирішенні земельного питання

Події 2715

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури одному з депутатів Баранинської ОТГ повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, підозрюваний за хабар у розмірі 3000 доларів США погодився сприяти громадянину у вирішенні земельного питання. Йшлося про збір необхідних документів на земельну ділянку та гарантування подальшого позитивного рішення сесії ОТГ щодо затвердження проєкту землеустрою під житлове будівництво в одному з мікрорайонів.

Чоловіка викрили при одержанні усієї суми хабаря спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції в Закарпатській області та оперативниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції. Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах