97742
10:54 4.102021

На Закарпатті сталися дві смертельні ДТП за добу

Події 4535

Слідчі поліції Міжгір’я та Тячівщини відкрили кримінальні провадження за фактами дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками. У справах призначено експертні дослідження.

На Закарпатті за добу трапилося дві смертельні аварії, внаслідок яких загинули мотоцикліст та велосипедист.

Так, вчора, 3 жовтня, близько 12:15 до поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про смертельну ДТП у селі Запереділля, що неподалік селища Міжгір’я Хустського району.

За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що 47-річний водій мотоцикла «Suzuki», мешканець села Пийтерфолво, рухаючись з Хуста, раптово виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes», під керуванням 51-річного жителя міста Львів.

Внаслідок зіткнення водій мотоцикла загинув на місці ДТП. Його тіло направлено до прозектури для проведення судмедекспертизи.

Незначні тілесні ушкодження також отримала пасажирка «Mercedes» – 50-річна дружина водія, а її неповнолітній син, який також перебував у авто, ушкоджень не зазнав.

Інша дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у селі Ганичі Тячівського району, увечері 3 жовтня. Повідомлення про ДТП поблизу торговельного закладу надійшло до поліції о 21:04.

За викликом прибули слідчі поліції, які встановили, що 19-річний водій легковика, мешканець села Ганичі, допустив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на дорогу. Внаслідок зіткнення 54-річний чоловік отримав несумісні з життям травми.

Водія «Audi» освідчили, за кермом він перебував тверезий.

За обома фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого.

У ході досудового розслідування поліцейські встановлять усі обставини аварій.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах