97456
12:27 28.092021

На Закарпатті переправнику нелегалів оголосили про підозру

Події 1972

Позбавлення волі на строк від п’яти до семи років загрожує 27-річному громадянину України, який у листопаді 2020 року організував незаконне переправлення через кордон двох іноземців.

Минулого року офіцери головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно з співробітниками Берегівського сектору кримінальної поліції зупинили в населеному пункті Яноші «Мерседес», яким керував 36-річний житель Мукачево.

Окрім водія в салоні авто знаходилося ще п’ятеро чоловіків: троє громадян України та двоє громадян Афганістану та Пакистану.

Згодом, у рамках відкритого кримінального провадження, правоохоронцям вдалося встановити особу організатора незаконного переправлення через кордон іноземців.

Чоловік мешкає у селі Тересва Тячівського району, що на Закарпатті. Днями йому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». У разі доведення в суді вини підозрюваного, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах