97215
10:36 23.092021

За тиждень три трагічні пожежі на Закарпатті: рятувальники закликають обігріватися безпечно

Події 1412

Із початку цього тижня до Служби порятунку надійшло вже три повідомлення про пожежі, на яких загинули люди. Остання така подія трапилася сьогодні вранці у с. Відричка Рахівського району. Тут сталося загорання в літній кухні на території приватного обійстя. І під час розбору конструкцій бійці ДСНС виявили тіло 64-річного господаря.

Різке збільшення кількості загиблих людей на пожежах збіглося в часі з похолоданням і тим, що громадяни почали обігріватися різними способами. Відтак рятувальники закликають громадян подбати про власну безпеку й дотримуватися рекомендацій фахівців під час осінньо-зимового опалювального періоду.

Використовуючи пічне опалення, постійно перевіряйте його справність, прочищайте димарі й у жодному разі не користуйтеся несправною або пошкодженою грубкою; при використанні електрообігрівачів уникайте перевантаження мережі шляхом одночасного ввімкнення багатьох приладів, не залишайте ввімкненими обігрівачі на ніч, нічого не кладіть на них сушитися, ніколи не дозволяйте дітям гратися та наглядати за ними.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах