97190
15:27 22.092021

Від іршавчанина на МП «Лужанка» вилучили розібраний мотоцикл

Події 2099

Повертаючись із Чехії додому, чоловік прихопив двохколісного коня, аби перевезти його мікроавтобусом та й ще у розібраному стані в багажному відсіку серед особистих речей інших громадян, аби уникнути сплати митних платежів.

Перетинав українсько-угорський кордон 28-річний житель Іршавщини на митному посту «Лужанка» Закарпатської митниці в якості пасажира на мікроавтобусі разом з іншими співвітчизниками.

Під час проходження митно-прикордонного контролю вони обрали спрощену смугу – «зелений коридор», тим самим кожен декларував чесні наміри перетнути кордон.

– Обравши «зелений коридор», громадяни звільняються від подання письмової митної декларації, – уточнюють інспектори управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Закарпатської митниці. І додають: – Втім, це не означає звільнення від обов’язкового дотримання порядку переміщення товарів через митний кордон України.

Тому митники вирішили перевірити доброчесність громадян, провівши огляд багажного відсіку мікроавтобуса. Серед особистих речей був виявлений мотоцикл іноземного виробництва марки «КТМ», у розібраному стані та бувший у використанні Власником його виявився саме молодий закарпатець.

Тож, порушивши встановлений порядок проходження митного контролю в зоні спрощеного митного контролю, відносно чоловіка митники задокументували протокол за статтею 471 Митного кодексу України.

Наразі незадекларований мотоцикл вилучено, а його вартість визначить спеціаліст-експерт.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської митниці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини