97105
10:09 21.092021

На Закарпатті припинили роботу ще шести підпільних ігротек

Події 1744

У ході відпрацювання оперативної інформації, вчора, 20 вересня, співробітники карного розшуку поліції Закарпаття припинили роботу ще 6 незаконних ігротек.

Слідчі дії проводили в Ужгороді, Мукачеві, Хусті та селищі Тересва. В обласному центрі припинили функціонування гральних закладів на вулиці Фединця, Лінтура та на площі Кирила і Мефодія; в Мукачеві – на вулиці Ярослава Мудрого та у мікрорайоні Росвигово; в Хусті – на вулиці Львівській та у селищі Тересва – на вулиці Станційній.

Організатори замаскували нелегальні заклади під «лівими» вивісками, або ж взагалі намагалися зробити приміщення непримітним.

Загалом під час обшуків поліцейські вилучили 118 одиниць техніки.

Вказані факти кваліфікуються за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом).

Винним загрожує відповідальність у вигляді штрафу до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а у разі повторного скоєння кримінального правопорушення штраф може сягати 50 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поліція Закарпаття звертається до громадян з проханням повідомляти на лінію «102» інформацію про відомі факти підпільного грального бізнесу. Анонімність гарантуємо.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах