96939
13:24 17.092021

Зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті – троє підлітків перебуватимуть під вартою

Події 2891

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Воловецького відділу Мукачівської окружної прокуратури повідомлено про підозру та взято під варту трьох неповнолітніх за фактом групового зґвалтування 14-річної дівчини (ч. 3 ст. 152 КК України).

За даними слідства, наприкінці серпня в одному з населених пунктів району троє підлітків затягнули неповнолітню дівчину до підвального приміщення у помешканні одного з хлопців. Там вчинили щодо неї дії сексуального характеру, здійснюючи відеозапис на мобільний телефон. Через деякий час про скоєне дізналася родина дівчини та звернулася з заявою до поліції.

Наразі у провадженні призначено ряд експертиз для встановлення усіх об’єктивних обставин. Потерпілій надається необхідна допомога.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції №2 Мукачівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах