96682
12:15 13.092021

У Тячеві чоловік ножем поранив співмешканця своєї сестри

Події 1967

Поліцейські Тячева встановлюють обставини побутового конфлікту між двома місцевими жителями, внаслідок якого одного з них госпіталізовано. Зловмисника, який спричинив ножове поранення, затримано у процесуальному порядку.

Вчора, 12 вересня, до поліції надійшло повідомлення від жительки міста Тячів про те, що між її братом та співмешканцем виникла конфліктна ситуація, в результаті якої останній отримав ножове поранення.

Прибувши за викликом, поліцейські з’ясували, що під час словесної перепалки між 34-річним та 36-річним жителями Тячева останній схопив ножа та вдарив ним опонента. Потерпілого, з проникаючим пораненням черевної порожнини, госпіталізовано до реанімаційного відділення.

З місця події правоохоронці вилучили ніж, який є знаряддям злочину. Зловмисника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. У суді слідчі клопотатимуть про тримання фігуранта під вартою без можливості внесення застави.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах