96439
09:25 7.092021

Водій, який перевозив нелегальну деревину, намагався відкупитися від поліцейських на Ужгородщині

Події 1854

Співробітники поліції Ужгородщини затримали вантажівку з нелегальним лісом та відкрили кримінальне провадження за фактом надання неправомірної вигоди водієм. Слідство у справах триває

Вчора, 6 вересня, наряд поліції Ужгородщини зупинив вантажівку з деревиною в селі Велика Добронь. Під час перевірки поліцейські встановили, що документи, які надав 25-річний водій, недійсні. Оскільки порода деревини в дозволах на транспортування і реальний вантаж відрізнялися, поліцейські повідомили чоловіку про відповідальність за скоєне. Правопорушник спробував вирішити проблему також у незаконний спосіб і намагався дати поліцейським гроші, щоб ті його відпустили.

Працівники поліції на місце події одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка, окрім незаконного вантажа, задокументувала і спробу надання неправомірної вигоди правоохоронцям.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження – ч. 1 ст. 369 та ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України. Тобто пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі та незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.

Автомобіль «ЗІЛ» з деревиною поміщено на штрафмайданчик відділу поліції. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини цих правопорушень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах